Concert Orkest Koninklijke Luchtmacht in Rossum definitief afgelast.

Logo Henricus 1000Het concert “Sounds of Freedom” van OKL zou in eerste instantie plaats vinden in het kader van het 75 jarig bevrijdingsjubileum in april 2020. De organisatie was in handen van muziekvereniging St. Henricus, in samenwerking met het Oranje comité. 

Door de Corona uitbraak kon dit concert destijds niet plaatsvinden. Na verschuiving van de datum naar april 2021 en opnieuw afgelasting vanwege Coronamaatregelen, is de datum doorgeschoven naar april 2022. Ondanks dat de maatregelen nu grotendeels worden losgelaten is het op zo’n korte termijn niet meer mogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.  Wij, als organisatie, vinden dit allemaal zeer vervelend.

Er zijn voor dit bevrijdingsconcert in 2020 reeds kaarten verkocht. Iedereen die destijds kaarten heeft gekocht wordt in de gelegenheid gesteld om deze in te leveren en het geld terug te ontvangen.

Kaarten kunnen worden opgestuurd naar:

Muziekvereniging St Henricus – OKL, p/a Beatrixstraat 29, 7596 KX Rossum

met vermelding van uw naam en rekeningnummer, zodat het geld aan u kan worden overgemaakt.

Er wordt contact gehouden met Orkest Koninklijke Luchtmacht voor de organisatie van een concert in Rossum, wellicht rond het volgende bevrijdingsjubileum in 2025!

Vriendelijke groeten en dank voor uw belangstelling,

Muziekvereniging St Henricus Rossum