Muziekvereniging St. Henricus fleurt Rossum op!

De zon begint te schijnen en uw tuin staat te wachten op mooie bloemen.

De muziekvereniging komt weer bij u langs de deur met zomerbloeiers, tijdens onze jaarlijkse bloemenactie. De opbrengst hiervan is voor ons van groot belang om de begroting sluitend te krijgen. Dit jaar komen wij bij u langs op:

Vrijdag 19 april tussen 18.00 en 21.00 en zaterdag 20 april vanaf 09.00.

U kunt vanaf nu uw planten ook online bestellen via www.henricus.nl

Online bestellen is mogelijk tot en met 21 april (12.00). Zo bent u verzekerd van uw planten.
Alle bestellingen worden bezorgd op maandag 22 april tussen 18.00 en 21.00.

Ons assortiment bestaat uit verschillende perkplanten in een keur aan kleuren van prima kwaliteit: geraniums, Spaanse margrieten, petunia’s en natuurlijk weer de prachtige terras- en hangpotten.

Tot ziens!

Word jij onze nieuwe voorzitter?

Muziekvereniging St. Henricus in Rossum is een echte dorpsvereniging met een geschiedenis van ruim 100 jaar, die bestaat uit een orkest, slagwerkgroep, een dweilorkest met samen ca. 60 enthousiaste leden!

Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd waaronder een aantal concerten en zijn we op straat te vinden bij feestelijke gelegenheden zoals de intocht van Sinterklaas en Carnaval.

De functie van voorzitter is vacant.

We zoeken daarom een enthousiaste gedreven voorzitter die ambitieus en actief betrokken is bij de vereniging. Hiervoor is het niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt. Alle leden dragen een deel van de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen. Hiervoor wordt jaarlijks een uitgebreid takenpakket verdeeld. Het bestuur kan hierdoor als beleidsbestuur optreden, meer op afstand, grote lijnen uitzettend en bewakend.

Mocht je interesse hebben en openstaan voor een eerste kennismaking of heb je een vraag, aarzel dan niet en stuur een mail naar info@henricus.nl.